memeleri gören el kaldırsın?

14:10 13 Haziran 2010 Pazar

ya geçen sene ya iki sene önde ortimle izledik garden state'i ordaki bir replikti bu. işte esas oğlanla esas kız bir arkadaşlarına bir şey sormaya gitmişti ama o sırada bir pornomsu film izlemekteydi arkadaşı, film bitince dönüp bizim oğlanla kıza sormuştu:

"memeleri gören el kaldırsın?" ikiside çekinerek kaldırmıştı.

o gün bugün nerde dekolte görsek el kaldırırız. nerdede bacak görsek el kaldırırız.:):)
geçen gün bir yemekteyiz elektronikçi ark.lar makinacı arklar. bide elektronikçilerden birinin sevgilisi iktisatımsı bir kız. iktisatımsının özellikle cinsiyetini belirttim çünkü olay onun üzerinde dönecek. burgera gittik final haftası ders çalışmaktan sıkılmış ekip olarak. iktisatımsı da geldi sonra. geldi ve göğüslerini masaya koydu. ben de yanında oturuyorum ben bi oha dedim kendi kendime. yan gözle bi baktım sonra her halde yanlış gördüm dedim. ti şört var ama göğüsleri kapatmamış. dekolte değil o yaaa yandan bakınca göğüs arasından göbek deliğine kadar gördüm ha bir de masaya koydu evet onları. merveyle hemen gööze göze gelip el kaldırdık hiç bir şey söylemeden. sonra baktık herkes aynı yere odaklanmış kız da bir şeyler anlatıyor ben bile dinleyemedim:) ama eminim ki bu repliği bileseler orda herkes el kaldırırdı. ayrıldık gruptan biz daimi üçlü olarak.

"memeleri gören el kaldrısın" dedik. merve tabi dünden hazır bekliyor soruyu. orkun görmemiş ayaklarına yatıyor. ne ne memesi falan.
-yaaa yeme bizi orkun yaaa kaldır elini.
-ama o kız da çok açık giyiniyo yaaa dedi saf elini kaldırırken.

buraya da en gereksiz açıklamamı yazayım mı insanlar istediğini giyinmeli kime ne kim ne giyinirse giyinsin biz sadece geyik yaptık diye:):):)

0 fındık kabuğu doldu:

Yorum Gönder