uyanış

13:26 8 Ekim 2009 Perşembe

geç yatarsınız bazen (gece 4-5 gibi), sabah 7 de bazı sorunların çözülebilmesi için sizdeki bilgilere ihtiyaç vardır. acımasızca uyandırılırsınız. göünüzü açtınız. oldukça dinç, yüzü yıkanmış, saçı taranmış, pijamalarını çıkarmış, iş başı yapmış bir insanın kafasını gördünüz. sizin çapaklı gözlerinizle onun makyajlı gözleri karşılaşır. kırpıştırırsınız gözlerinizi; tanırsınız. birinci soru gelir (ne olduğunu duymadınız bile anlayamadınız da) ;

-hulaburoleyli?
-bilmiyorum (mırıltı şeklinde çıktı ağzınızdan akabinde hemen gözlerinizi kapatıp uyumaya devam ettiniz)

cevapları almaya kararlı kişi ise ısrarla yeniden uyandırır;

-hulaburoleyli?
-hı hı tamam (mırıltı azalmış ses netleşmiş)

....uykuya devam...

uyumanızı hiç istemeyen bu kişi vazgeçmez ve yine yeniden uyandırır;

-hulaburoleyli?

bunun sonu olmayacağını düşünürsünüz ve kendinden emin, kararlı, hazır giyim, boyalı bakışlara yenik düsersiniz. yataktan doğrulur soruya odaklanır ve tekrar sormasını istersiniz

-diğer yatakta kim yatıyor?

(haa bu muydu yani tüm velvele)

!! bu sorunun neden size yöneltildiğini düşünecek kadar uyanık değilsiniz. diğer yatağa bakıyorsunuz yatan kişinin yüzü görünmüyor. "gidip baksana" diyemeyecek kadar uykudasınız. bu soru o kadar normal geliyor ki hatta bilmediğiniz için seviniyorsunuz başka soru gelmeyeceği için)

-bilmiyorum! (gayet net bir sesle verilmiş cevap)

cevaptan tatmin olmasa da, yataktan kalktığınız ve gösterdiği yere baktığınız için bilmediğinize inanıyor. hiç bir şey garip değil. uykuya devam.

saat 12:30 civarı uyandığınızda ilk başta her sabahki gibi saate bakacaksınız. alarmı kaça kurduğunuzu düşünüp kaçırdığınız dersleri farkedeceksiniz. çok ta önemsemeyip bir süre daha yatakta kalmaya devam ederken flash patlayacak. sabah olanlar rüya mıydı gerçek miydi?

o andan sonra her şey garipleşecek....

1 fındık kabuğu doldu:

  1. ay çok güldüm okurken bu anını:):):):):):)
    hulaburoleyliii :D:D:D:D:D

    whymypen

Yorum Gönder