kırılım bildirgesi

22:41 1 Ocak 2010 Cuma

pek üşenenen akademik bir referansa göre bu sene şeytanın bacağını kırabilirmişiz. en azından yaklaşabilirmişiz. 2010 kırılım yılı olacakmış çünkü. artık neyi kırarsak. felakette olabilir. çok büyük enerji açığa çıkar bu kırılımlar sırasında. 2012 de ki son için bir başlangıç mı olacak acaba. bu akademik referansın öngörüsüne göre 2012 de ki belki de son olmayabilirmiş bu yüzden 2012 kayıtlarında ismi geçmeyen insanların telaşlanmasına gerek yokmuş. gelecekten gelen mesaj dünyanın sonunun gelmeyeceğinin bir kanıtıymış. gelgelelim kırılım yılına. bu sene şeytanın bacağını kırmak içinse bazı yapılacak şeyler varmış;

1- üşengeçliği bırakmak
2- daha düzenli olmak

3- ney üflemek
4- bolca meyve sebze yemek, özelikle de "biber" yemek.


ney'in daha ziyade üflemeli çalgı
ların tanrısal bir yönü olduğu için olsa gerek. nefesinizle müzik yaratmak. bir de akademik referansımız özellikle belirtmiş; blok fülüt her ne kadar üflemeli çalgı olsa da kırılımda bir işe yaramayacaktır demiş. referansımıza çok teşekür ediyor, akademik hayatında başarılar diliyoruz. sen asistanlığı hakediyorsun sevgili akademik referans:)





2 fındık kabuğu doldu:

  1. ben de tanrısal ruhuyla Ney'ini üfleyerek Bendir'ime eşlik edecek birisi arayışındayım. koş koş ayol kıralım artık ney'lerimizi kıracaksak :)

    Adsız

  2. ehaheahea :D

    tulkas!?

Yorum Gönder